نصب و بهروزرسانی
حذف امن HorizonVPN
3 دقیقه مطالعه·بهروزرسانی ۲۵ شهریور ۱۴۰۵
ابتدا قطع کنید، برنامه را با ابزار سیستمعامل حذف کنید و بدانید چه چیزهایی با حذف برنامه لغو نمیشوند.
- 1برنامههای نیازمند اتصال ویپیان را ببندید
- 2اگر اینترنت عادی باید برقرار بماند، ویپیان را قطع و Kill switch یا گزینهٔ Block connections without VPN اندروید را خاموش کنید
- 3از HorizonVPN خارج شوید
- 4برنامه را از تنظیمات معمول Apps، Applications، بستهها یا فضای ذخیرهسازی سیستم حذف کنید
- 5اگر جزء شبکهٔ دسکتاپ تا راهاندازی مجدد فعال میماند، دستگاه را دوباره راهاندازی کنید
- 6اگر دیگر آن نصب را استفاده نمیکنید، ثبت قدیمی را از Manage devices حذف کنید
حذف برنامه، اشتراک Stripe، اپل یا گوگل را لغو نمیکند و حساب HorizonVPN را حذف نمیکند. اگر قصدتان این است، پیش از تمدید بعدی هرکدام را جدا مدیریت کنید.
حذفحذف برنامهویندوزmacOSاندرویدآیاواسلینوکس
این مقاله مفید بود؟